Utgångspris: 1 275 000 kr

Beskrivning av Villa Sandkullagatan 22

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 88 m²
  • Byggår: 1961

Vill ni bo i vackra och lugna Figeholm – Nu finns möjligheten att flytta in i en ljus och härlig villa, vackert belägen nära havet om 88 plus 88 kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök i ett plan med källare. ! Här finns rummen som man ofta saknar samt att det finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel om så skulle önskas.

Här på Sandkullagatan 22 har ni nu möjlighet att förvärva en fin familjevilla, med bra läge i Figeholm!
Huset invändigt är försett med bra ytor med bland annat två sovrum på samma våningsplan. Här ligger även vardagsrummet med sin vackra öppna spis och tillhörande matrum – perfekt för större tillställningar och sociala sammanhang. På entréplanet finns även ett fräscht renoverat badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Källare under hela huset med många praktiska extra utrymmen och även ett gästrum finns men behov av renovering när ni får övernattande gäster på besök. Här är det nytt tak, nya fönster och fiber installerat. Lagom stor och grönskande trädgård som består av både träd och buskar. Perfekt för lekande barn eller ni med gröna fingrar.

Läget är barnvänligt och lugnt med cykel/gångväg till förskola och skola upp till F-2. I centrum av Figeholm ligger en fin småbåtshamn med ett trettiotal gästplatser. Granne med gästhamnen ligger Figeholms sjöfartsmuseum. Här finns också livsmedelsbutik, postombud och restaurang. Vill man ta sig till stranden ligger badplatsen Breviken bara stenkastet bort. Här finns även camping.

Varmt välkomna på visning och planera för ett framtida härligt boende!

Karta för Sandkullagatan 22

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-figeholm-oskarshamns-kommun-sandkullagatan-22-21331706

Avstånd till vatten: 150

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57275