Utgångspris: 1 875 000 kr

Beskrivning av Villa Sandkullagatan 16

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 109 m²
  • Byggår: 1966

Här kan vi presentera en fin familjevilla med lugnt läge i rofyllda Figeholm!

Från entrén kommer man vidare in i bostaden som erbjuder kök, vardagsrum, allrum, tre sovrum och ett badrum. I anslutning till köket har en tillbyggnad gjorts som är inredd som vardagsrum. Detta blir den självklara umgängesytan för familj och vänner. Tillbyggnaden har en generös takhöjd som ger en härlig rymd, stora fönsterpartier som gör att ljuset flödar och skön golvvärme. Allrummet kan inredas med en mindre soffa, med läsfåtölj eller som hemmakontor. De tre sovrummen har bra storlek och kan möbleras utifrån ägarens behov. Källarvåningen är väl tilltagen med två stora förrådsutrymmen som kan nyttjas som t ex hobbyrum, verkstad, tonårsrum eller gästrum. Här finns även wc, tvättstuga, pannrum och ytterligare förrådsutrymmen. I källarvåningens hall har man installerat en kamin som sprider skön värme. Att huset har fiber, ett nyare tak, 3-glasfönster och ett vattenburet värmesystem anslutet till luft/vatten värmepump är en stor fördel.

Trädgården har bra plats för barns lek och för den odlingsinresserade finns det stora möjligheter att anlägga en köksträdgård och varför inte bygga ett växthus. Både inifrån men även från trädgården nås den härliga uteplatsen i skyddat läge. Bilen och andra fordon kan enkelt parkeras på någon av fastighetens två uppfarter eller i garaget.

Figeholm är ett vackert samhälle vid kusten som erbjuder både hav och natur. Bekvämligheter såsom marina, livsmedelsaffär och restaurang finns också. Figholmskolan är en F-2 skola där det även finns fritids. På Kjellskulle har man anlagt två padelbanor.

Låter detta intressant? Välkomna att boka tid för visning!

Karta för Sandkullagatan 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-figeholm-oskarshamns-kommun-sandkullagatan-16-21268646

Avstånd till vatten: 200

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: