Utgångspris: 2 650 000 kr

Beskrivning av Villa Sandhems-Ruder Hökabo

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 220 m²
  • Byggår: 1928

Nu ges möjlighet för ny ägare att ta över och njuta av det lantliga livet här på Sandhems-Ruder Hökabo!
Bara några minuters bilfärd från samhället Sandhem kommer man till denna oas, en dröm för naturälskare. När man öppnar bildörren möts man av stillheten, lugnet och fåglarnas kvitter så här är en perfekt plats att koppla av och komma närmare naturen. Tomten på dryga 9000 kvm öppnar upp för möjligheter. Varför inte bygga stall och skapa en mindre hästgård, fårfarm eller kennel?

Huset är 1 1/2-plans villa på sju rum och kök med badrum på två plan. På den inglasade verandan kan man samlas och umgås året runt, här finns gott om plats att duka långbord. Då det är två hallar finns möjlighet att inreda två separata lägenheter, vilket öppnar upp för en extra inkomstkälla vid uthyrning. Här har vissa förberedelser redan påbörjats då man 2018 gjorde ett extra badrum på övre plan och man har förberett för att installera ett barkök i det stora allrummet på samma plan. Trots större renoveringar kan man än idag hitta originaldetaljer från 1920-talet.

Sandhem ligger med bra pendligsavtånd till flera orter. Med bil tar det 15 minuter att åka till Mullsjö, 30 minuter till Habo och ca. 40 minuter till Jönköping/Falköping/Tidaholm/Ulricehamn.
Väljer man att åka kollektivt så stannar tåget i Sandhem och man når Jönköping på 35 minuter eller Falköping på 15 minuter.
Med bara några kilometer till Sandhemssjön så har man cykelavstånd till ett svalkande bad.

Karta för Sandhems-Ruder Hökabo

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-sandhem-mullsjo-kommun-sandhems-ruder-hokabo-21344742

Avstånd till vatten: 1600

  • Mullsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56594