Utgångspris: 1 700 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sandbacksgatan 2

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 2021

På attraktiv adress finns denna välplanerade och effektiva tvårummare. Här väntar en bostad med fokus på funktionalitet, hög standard och ett boende för en trygg framtid. 55 välplanerade kvadratmeter med rymligt vardagsrum, stort förråd, tilltaget badrum och gott om förvaring.

Läget på Bymarken och vid Vättern är lika praktiskt som vackert. Vardagsbestyren kräver varken någon större planering eller ansträngning. På gångavstånd finns lördagens torghandel, affärer, restauranger och nöjen. Lättillgängliga promenad- och cykelvägar utmed Vättern visar oss vägen till alla trevligheter i city. I närheten finns dessutom mervärden så som badplats, natur runt stadsparken och det så populära konditoriet Wallentins. Ett trivsamt och bekvämt läge att bo på.

Föreningen har sedan planeringen haft fokus på låg boendekostnad och trygg ekonomi. Brf Skålen står för ett grönt och miljösmart boende med låga driftskostnader. Fokus har legat på hållbart byggande med lågenergihus och med solceller på taket förses bostäderna med effektiv elförsörjning. Detta är ett högkvalitativt projekt med en förening som är väl rustad för framtiden och med ekonomisk trygghet. Här finns dessutom möjlighet till parkeringsplats eller carport i anslutning till huset.

Välkommen till Sandbacksgatan och Bymarken!

Karta för Sandbacksgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-bymarken-jonkopings-kommun-sandbacksgatan-2-21294416

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55312