Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Salviavägen 17A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 81,5 m²
  • Byggår: 2016


Här erbjuds du en fantastisk bostad med en stor, härlig balkong som inbjuder till avkoppling och sociala stunder.
När du kliver in i denna välplanerade och moderna lägenhet möts du av ljusa, fräscha ytor som genomsyras av ett härligt ljusflöde. Lägenheten är genomgående smakfullt inredd och har en känsla av rymd och komfort.

Sovrummen är generösa och erbjuder gott om plats för både säng och ytterligare möbler. Förvaringsmöjligheterna är goda, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda.
Hallen välkomnar dig med öppen famn och har plats för ytterkläder och skor. Här finns även bra utrymme för förvaring, vilket gör att det alltid känns organiserat och inbjudande.
Köket är stort och fräscht med moderna vitvaror och gott om arbetsytor, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga tillfällen. Här kan du med glädje laga mat och umgås med familj och vänner.

Vardagsrummet är rymligt och ljust, med plats för både en stor soffgrupp och matsalsmöbel. Det är en perfekt plats för avkoppling, sociala sammanhang och familjemys.
Det helkaklade badrummet erbjuder en känsla av lyx och bekvämlighet. Utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, förenklar det vardagslivet och ger dig mer tid till annat.

Denna bostad har verkligen allt du kan önska dig, från välplanerade ytor och modern inredning till stora, ljusa rum och en underbar balkong. Här kan du njuta av ett hem som erbjuder både funktionalitet och stil, och som är en fristad att komma hem till varje dag.

Gröndal är ett välkomnande bostadsområde beläget i Värnamo, en stad i Småland, Sverige. Detta område kännetecknas av sin lugna och familjevänliga atmosfär, vilket gör det till ett populärt val för både barnfamiljer och äldre.

Varmt välkommen till ditt nästa hem på Salviavägen 17A!

Innan visning, förbered dig gärna genom att:

* Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
* Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
* Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Salviavägen 17A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-grondal-varnamo-kommun-salviavagen-17a-21346226

Avstånd till vatten: 1400

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33153