Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sälggatan 45

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 64,8 m²
  • Byggår: 1963

Välkommen till denna trevliga bostad högst upp i huset! Bostaden befinner sig i en väldigt bra förening. Med en utsikt som sträcker sig över grönskande parker och trädtoppar, får du möjlighet att vakna upp till en vacker utsikt!

Det är inte bara utsikten som gör detta hem så speciellt. Det är också föreningens omsorgsfulla gemenskap som omfamnar dig så snart du kliver utanför dörren. Här kan du njuta av ett underhållsfri livsstil!
Invändigt är bostaden klädd med komfort och elegans. Varje rum är välplanerat och smakfullt inredd, med varje detalj som bidrar till att skapa en atmosfär av lugn och avkoppling.

Här finner du trevlig planlösning. Köket är fräscht och modernt med fina arbetsytor. I vardagsrummet finns möjlighet att inreda med större möblemang om så önskas. Från vardagsrummet tar du dig ut till den inglasade balkongen. Här kan du tillbringa många härliga dagar och det blir en naturlig förlängning av bostaden.

Ekhagen är ett område med närhet till alla bekvämligheter men också närhet till strandpromenaden utmed Vätterstranden och sandbankarna vid Rosenlund. Ett område att trivas i för den som föredrar kombinationen med natursköna områden och med närhet till Jönköpings stadsliv.
Vid de större inköpen och restaurangbesöken finner du Asecs som då når på bara tio minuters gång eller några minuter i bil. En extra lyx när det gäller tillgänglighet och utbud.

Promenadstråk står bara runt hörnet för dig som önskar ut på motionsrundan. Här har du även möjlighet att variera dig. Vätterstranden eller sandbankarna vid Rosenlund? Här kan du välja runda efter dagsform och det med variation. Vackra naturreservatet Bondberget erbjuder vandringsleder och elljusspår. På området finns även en aktiv fotbollsklubb med tillhörande idrottsplats.
Rosenlunds rosarie som ligger nära Ekhagen och är en plats väl värt både besök och återbesök. Rosariet bjuder på fantastiska blomster och växter. Här är det njutbart att vistas.

Varmt välkommen att kontakta mig, Michel Cosic, för ytterligare information.

Förbered dig gärna genom att:

• Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
• Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
• Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Sälggatan 45

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ekhagen-jonkopings-kommun-salggatan-45-21328752

Avstånd till vatten: 1300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55458