Utgångspris: 1 500 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sälggatan 21

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 65,3 m²
  • Byggår: 1963

Välkomna till Sälggatan 21 och denna välplanerade trea om 65 kvm. Föreningen präglas av stabilitet och god ekonomi, vilket ger trygghet för dig som boende. Månadsavgiften om 2 812 kr inkluderar värme, vatten, tv och bostadsrättstillägget. Den indirekta nettoskuldsättningen är 0 kr.

Välskötta byggnader där många stora renoveringar är utförda. Här kan man med andra ord flytta in och trivas och fokusera på att bo riktigt bra, precis så det ska vara. Bostaden är belägen på våning 2 i huset och disponeras på ett trevligt sätt där man får två bra sovrum, det ena med ingång till rymlig klädkammare. Vardagsrummet bjuder på bra storlek och ger möjlighet för både soffa och matgrupp. Vidare finns förlängning ut till den inglasade balkongen som ligger i härligt solläge.

Föreningen har en välskött och grönskande innergård med lusthus, sittgrupper, grill och lekplats för barnen. Perfekt att ta med fikakorgen eller avsluta dagen med en härlig grilltalrik.

Njut av den fantastiska naturen på vackra Ekhagen, endast ett stenkast från Jönköpings city. Naturreservatet Bondberget har många trevliga motionsspår för den hurtige. Promenadavstånd till busskommunikation, förskola, skola, mataffär, pizzeria, konditori och Asecs.

Flexibelt med tillträde. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Karta för Sälggatan 21

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ekhagen-jonkopings-kommun-salggatan-21-21364146

Avstånd till vatten: 1300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55458