Utgångspris: 595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sagovägen 19

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår:

Välkommen till denna charmiga bostad med gavelläge på Sagovägen 19. Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av trivsam atmosfär och praktisk planlösning. Med sina 63 kvadratmeter får du en välkomnande och funktionell bostadsmiljö där varje rum är omsorgsfullt utformat för att skapa en harmonisk och bekväm tillvaro.

I denna bostad möts du först av ett ljust och rymligt kök, perfekt för matlagning och gemenskap. Vidare leder vägen in till ett luftigt vardagsrum med ett extra fönster som sprider ljus och liv i rummet. Sovrummet erbjuder en lugn och fridfull plats samt med gott om förvaring genom sina flera garderober. Bostaden har genomgående parkettgolv.

Föreningen, Riksbyggen BRF Trollet, är välskött och erbjuder en trygg och trivsam boendemiljö. Belägen på Sagovägen 1-41 och byggd mellan 1969-1971, består föreningen av 182 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Därutöver finns lokaler, biluppställningsplatser och garage tillgängliga för medlemmarna.

I området Berga i Kalmar finner du en trevlig atmosfär med närhet till både natur och stadsliv. Här erbjuds ett varierat utbud av service, skolor, affärer och rekreation, vilket gör det till en attraktiv plats att bo på. Med närheten till grönområden och promenadstråk får du en skön balans mellan stadspuls och lugn avkoppling. Berga bjuder också på goda kommunikationsmöjligheter och är perfekt för den som vill ha nära till allt Kalmar har att erbjuda.

Karta för Sagovägen 19

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-berga-kalmar-kommun-sagovagen-19-21292220

Avstånd till vatten: 1600

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39352