Utgångspris: 2.350.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Safirvägen 1G

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 117 m²
  • Byggår: 2019

Varmt välkomna till ett mycket välplanerat bostadsrättsparhus i två plan om 117 kvm. Perfekta boendet för den växande familjen eller för er som önskar ett lättskött boende med alla smidiga fördelar som en bostadsrätt för med sig men ändå vill njuta av känslan av att ha sitt egna. Extra utrustad med appstyrda markiser, luft/luft-värmepump som kyler varma sommardagar och tillför värme under de kyliga vinterdagarna samt bubbelbadkar för vardagslyxen. Här får man en generöst tilltagen, asfalterad uppfart med plats för tre bilar, altandäck på framsidan med kvällssol och altandäck med tillhörande gräsmatta på baksidan med förmiddagssol. Intill uteplatsen på baksidan har ni ett praktiskt förråd och den gemensamma gräsytan är som gjord för lek och bus för grannskapets alla barn. Här finns såväl studsmatta som fotbollsmål!

Bostaden som stod färdig 2019 är oerhört välplanerad och inrymmer tre rymliga sovrum, mysigt allrum som fungerar som utmärkt tv-rum samt dusch/wc på övre plan. Entréplan erbjuder ett välutrustat kök med matplats, hall med förvaring, badrum med tvättmaskin/torktumlare och ett vardagsrum med plats för både tv-möblemang och middagsbord. Önskas ytterligare sovrum kan man med fördel göra om allrummet uppe till ett fjärde sovrum.

På Safirvägen 1G bor man bra med direkt närhet till skolor, lekplatser, skatepark, parkour, multiarena och Färjehallen! Dessutom bekvämt gång- och cykelavstånd till populär badplats vid Talludden! Sammanfattningsvis ett alldeles ypperligt boende för barnfamiljen!

Välkomna på visning!

Karta för Safirvägen 1G

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-farjestaden-morbylanga-kommun-safirvagen-1g-21293656

Avstånd till vatten: 950

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38634