Utgångspris: 2 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ryttarspelsgatan 4A

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 115 m²
  • Byggår: 2018

Nu har ni möjligheten att förvärva en av Eksjös ”bästa” bostadsrätter med omtyckt och attraktivt läge både bredvid sjö och stad!

Med en kort promenad till Hunsnäsens vattenspegel har den här bostadsrätten ett av Eksjös absolut bästa lägen. Perfekt när man vill gå ner och ta ett svalkande dopp på sommaren eller dra på sig skridskorna/skidorna vintertid när is och snö lagt sin kyla över sjön. Det här är ett enastående och unikt tillfälle för en familj som söker både ett naturskönt läge vid vattnet och ett centralt läge nära kommunikationer, skolor och serviceutbud.

Bostaden är i mycket gott skick (byggt år 2018), och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval – helt enkelt en fantastisk bostad, ljust och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa och varma färger för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni även utsikt över trädgårdstomten som inbjuder till spring och lek, men även fin vy över närområdet. Vardagsrummet stoltserar med sina öppna ytor och utgång till altanen. Köket är mycket arbetsvänligt med goda förvarings – och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Sovrummen är 3 till antalet och mycket välplanerade. Badrummen är en fröjd för ögat och alldeles ypperligt bra planerade med både badkar, dusch, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme m.m. Till bostadsrätten finns även utomhusförråd och carport. En av de största behållningarna med huset är dock den stora altanytan. Här på de stora sällskapsytorna i bästa solläge erbjuds plats för rekreation, mysiga middagar med familj och vänner samt mycket, mycket mera.

Ryttarspelsgatan 4A ligger i ett lugnt och fint område som har ett förstklassigt läge – strax utanför Eksjö centrum. Området gränsar till populära sjön Hunsnäsen och är nu ett barnvänligt område med närhet till både natur och stad. Här har man grönområden inpå knuten, närhet till badplatser, vackra promenadstråk samt motionsspår. Bor du här så har du promenadavstånd till allt som tänkas kan. Du har omedelbar närhet till Eksjös alla trevliga restauranger, charmiga affärer, mysiga caféer och spännande butiker.

Välkommen på visning av Eksjös bästa bostadsrätt!

Karta för Ryttarspelsgatan 4A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-eksjo-eksjo-kommun-ryttarspelsgatan-4a-21340016

Avstånd till vatten: 250

  • Eksjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57535