Utgångspris: 995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Runvägen 9A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 1960

Varmt välkomna till BRF Rimsmeden och denna hemtrevliga lägenhet på 3 rok. Ett perfekt boende för paret eller den lilla familjen – häng på in så ska jag presentera bostaden närmare.

Redan i hallen känner man sig hemma. Den är rymlig och här finns gott om förvaring i flertalet garderober. Från hallen når du bostadens alla rum och du fångas direkt av dagsljuset som kommer från köksfönstret. Det är kanske lika bra att börja där. Köket är vitt och den svartvita bänkskivan harmoniserar fint tillsammans med det svartvita kaklet. Här vill man sätta igång med matlagningen direkt och ni kan enkelt hjälpas åt med middagen då det finns gott om arbetsytor och sittplatser för att senare servera middagen.

Vardagsrummet är stort, här är det egentligen du själv som bestämmer hur du önska möblera. Den större soffgruppen får enkelt plats och tack vare gavelläget och fönstret inryms enkelt en rejäl matsalsgrupp medans andra önskar en avslappnande läshörna. Du avgör! Det är också från vardagsrummet vi kommer ut på den generöst tilltagna inglasade balkongen. Detta är verkligen som ett extra rum som förlänger sommarsäsongen såväl vår som höst. Tänk dig själv att avnjuta första koppen kaffe på morgonen till att hänga med vännerna en kväll innan ni kanske tar bussen in till nattlivet på Kvarnholmen.

Sovrummen är rymliga, i det större får du enkelt plats med en dubbelsäng och i det mindre får du plats med såväl lekhörna, skrivbord som säng utan att det känns trångt. Kort och gott kan jag med stolthet säga att denna bostaden har allt du behöver – bra förvaring, rejält kök, vardagsrum med inglasad balkong, rofyllda sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin – vad mer kan man begära?

Mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Låga månadsavgifter som inkluderar det mesta – värme, vatten, tv, bredband och nätavgift för el. En garanti för förmånlig boendekostnad! Här bor du på ett bra läge med närhet till natur, välsorterad mataffär och busshållplats med täta avgångar till centrum. Stort utbud av shopping finns på bekvämt cykelavstånd vid Hansa.

Vi ses på visningen!

Karta för Runvägen 9A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-berga-kalmar-kommun-runvagen-9a-20880996

Avstånd till vatten: 1400

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39352