Utgångspris: 2.775.000 kr

Beskrivning av Fritidshus Runsbäcksvägen 2

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 59 m²
  • Byggår: 2014

Drömmer du om att äga ett charmigt bostadsrättsfritidshus med utsikt över havet? Denna möjlighet är nu din! På den eftertraktade platsen Talludden hittar du Vindö 2, en pärla till stuga från 2014 som sträcker sig över 59 kvadratmeter. Med två bekväma sovrum, ett mysigt vardagsrum och ett modernt kök i öppen planlösning blir detta ditt personliga reträtt. I stugans duschrum kan ni installera en tvättmaskin.

Upplev oöverträffad komfort och ljus i denna genomgående välskötta stuga. Rymligheten förstärks av det höga ryggåstaket och de generösa fönsterpartierna som öppnar upp för naturligt ljus. Njut av avkoppling på det rymliga altandäcket som vetter mot soligt sydläge. Solnedgångar blir din dagliga belöning, med havets och naturens skådespel som en ständigt närvarande följeslagare.

Talludden är en välskött pärla med en mängd bekvämligheter som gör ditt liv här fulländat. Med ett poolområde som står till medlemmarnas förfogande, restaurang och glasskiosk, en lockande sandstrand, beachvolleyplan, utegym, lekplats, servicehus, och till och med en minigolfbana, finns allt du behöver för underhållning och avkoppling. För de äventyrslystna erbjuder anläggningen även möjligheten att hyra pedalbåtar och kajaker.

Läget är helt enkelt fantastiskt! På bara några steg når du Ölands köpstad, en pulserande plats fylld med butiker och restauranger. Hamnområdet lockar med sitt utbud av matställen och möjligheten att ta färjan Dessi till Kalmar under sommarhalvåret. Med ett flertal badplatser i området, vid hamnen och i närheten av Granudden, är denna plats en vattenälskares dröm.

Inte nog med det, genom Talluddens stugby har du möjligheten att hyra ut din stuga och dra nytta av förmånliga intäkter både på kort och lång sikt. Besök talludden.nu för att ta reda på mer om området och priserna för uthyrning. Stugan säljs fullt möblerad och kan rymma upp till sex personer. Detta är det perfekta alternativet för dig som söker ett bekymmersfritt fritidsboende med potential för inkomstgenerering. Välkommen till din framtida drömstuga!

Karta för Runsbäcksvägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-farjestaden-morbylanga-kommun-runsbacksvagen-2-21288109

Avstånd till vatten: 100

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38634