Utgångspris: 2 150 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Rosenlundstorget 1B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 73 m²
  • Byggår: 1944

Välkommen till Rosenlundstorget 1B, Rosenlund – ditt drömboende väntar!

Detta fantastiska hem erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och naturskönhet, bara ett stenkast från rosariet och vackra promenadstråk längs Vätterstranden. Med smidiga busskommunikationer ett stenkast från dörren blir din vardag både enkel och effektiv.

Detta trevliga boende på våning 1 av 3 är en pärla som väntar på att bli ditt. Med en balsamerande atmosfär och mjuka färgskalor kommer du genast att känna dig hemma. Det nyare och stilfulla IKEA-köket i mattsvart ton pryds av integrerade vitvaror som mikro, ugn och diskmaskin. Här är varje detalj genomtänkt för att skapa en trivsam och lättkörd tillvaro.

Boendet rymmer två rymliga sovrum, perfekta för både paret och den lilla familjen. Badrummet, beläget mellan sovrummen, är präglat av stil med kakel och våtrumsmatta. Här finns även ny badrumsinredning för ditt förfogande, vilket gör boendet både praktiskt och stilrent.

Fastigheten, från 40-talet, bär på en tidlös charm med generös takhöjd och orginaldetaljer som marmorfönsterbläck i varje rum. Ljuset strömmar in från flera väderstreck och skapar en härlig atmosfär. I vardagsrummet har du tillgång till den inglasade balkongen i sydöstläge, där du kan njuta av soliga dagar och skapa ett extra rum under sommarhalvåret.

Det bästa av allt? Här är allt redan gjort – du behöver bara kliva in och njuta av ditt nya hem. Den låga månadsavgiften gör detta till ett ännu mer lockande erbjudande. Ta chansen att ta del av tre rum och kök med 73 kvadratmeter i en stabil förening där naturen möter centrala Jönköping på nolltid!

Ps: Garanterad parkeringsplats utanför entrédörren!

Detta är boendet där ditt drömliv kan börja. Vänta inte, boka din visning idag och låt denna pärla bli ditt nya hem!

Vänligen /
Andreas Johansson
0734 – 131108
[email protected]

Karta för Rosenlundstorget 1B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-rosenlund-jonkopings-kommun-rosenlundstorget-1b-21147520

Avstånd till vatten: 500

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55454