Utgångspris: 1 350 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Rosenbergsgatan 9

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 27 m²
  • Byggår: 1950

Fransk balkong och parknära läge. 27 ljuvligt inredda kvadrat på våning 3. Här bor du med närhet till naturnära miljöer och bekvämt cykelavstånd till Högskolan och City med allt vad det innebär. Bo med Vättern som närmsta granne och vänj dig vid tanken att ett morgondopp i det blå kan bli din vardag. Svep in dig i morgonrocken och stig i tofflorna. Varför inte packa med färska frallor till helgfrukosten och höja vardagslyxen ytterligare en nivå? Rocksjön ligger också på nära avstånd och där finns en sandstrand också.

Varmt välkommen in till denna fina enrummare med tidstypiska detaljer och bevarad charm. Ljust och fräscht kök som rymmer plats för flera personer intill den praktiska köksön. Intill gott om fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och den franska balkongen som vetter åt vacker grönska så här års. Allrummet rymmer plats för såväl soffa som bredare säng och är inrett med magiskt vacker ekparkett i gammal klassisk fiskbensläggning. Skärma av med en takhängd gardin för att dela av rummet för socialt häng och naturlig, privat sovalkov.
Badrummet går i sobra och neutrala material ger dig mängder av möjligheter att sätta din egen personliga stil genom att addera handdukar, grönt och detaljer. Praktiskt inrett och den toppmatade tvättmaskinen ökar bekvämligheten ytterligare en nivå.
Två garderober i vardagsrummet kan lämnas kvar efter överenskommelse med en köpare. För dig som inte kan få nog av god förvaring så följer dessutom dubbla förråd med lägenheten.

För dig som ska studera ligger lägenheten på lagom avstånd från Högskolan/Jönköping University (JU). Cykelvägen tar dig till skolan på bara ett par minuter. När shoppingandan faller på har du farligt nära till köpcentret Asecs som bjuder ett rikligt shoppingutbud. Goda kommunikationer på ett par hundra meters avstånd tar dig från A-B. Serviceutbud finns på kort avstånd, Tempo ett par hundra meter åt ena hållet och ICA ett par minuter åt andra hållet mot stan.

Innergården bjuder en stor, grön gräsyta som är som gjuten för sommarens aktiviteter. Välj mellan kubb eller krocket eller varför inte duka upp en picknick en ljummen sommarkväll? Ta solstolen under armen och packa med dig handduken för att gå ner till Vätterstranden för en härlig och solig dag på beachen. Avståndet är bara hundra meter när du längtar efter sand mellan tårna.

Brf Framtidshem nr 1 är en trevlig och stabil förening som förvaltas av en engagerad styrelse. Föreningens goda ekonomi möjliggör att hålla nere månadsavgifterna för föreningens medlemmar och bäddar för en stabil ekonomi även på sikt.

Varmt välkommen till denna pärla på Rosenbergsgatan 9, Liljeholmen.

Kontakta ansvarig mäklare, Amelie Sjöbring Cimen för visning och intresseanmälan redan idag.

Förbered er gärna genom att:
Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Rosenbergsgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-rosenbergsgatan-9-21340422

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55451