Utgångspris: 2.095.000 kr

Beskrivning av Villa Rösa 6

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 142 m²
  • Byggår: 1979

Välkommen till Rösa 6, en charmig 1 1/2-plansvilla med en idyllisk landsbygdskänsla och ett fantastiskt läge endast 8 km från Vetlanda. Här tronar huset högst upp på en höjd och erbjuder en harmonisk oas med vackra vyer och naturens omgivningar precis utanför tomten.

Detta hus är omgivet av en stor trädgård som ger en känsla av privat avskildhet, samtidigt som du har några grannar i närheten. Här kan du verkligen uppleva det bästa av både landsbygdslivet och bekvämligheten av närheten till Vetlanda.

På entréplanet möts du av en välkomnande atmosfär med två ingångar – en huvudentré och en groventré med kombinerad tvättstuga. Köket är nyrenoverat i smakfull stil med vita luckor och en stenbänkskiva i grått. Framför fönstret mot framsidan har du plats för matbord. Vardagsrummet med sin originalparkett har fönster mot såväl fram- som baksidan och har plats för både matsalsmöbel och soffhörnan. Ett sovrum med utgång till baksidan och ett stilrent badrum med dusch och våtrumsmattor kompletterar detta plan fint.

Från huvudentrén tar trappan dig till övre plan med ett trevligt allrum med en eldstad. Här finns även två sovrum, varav ett är utrustat med en klädkammare och en imponerande balkong. Det stora badrummet på detta plan är utrustat med ett badkar och behåller sin originala charm med våtrumsmatta och kakel.

På baksidan av huset finns en stenlagd uteplats, perfekt för avkoppling och sociala stunder. En garage med tillhörande förråd erbjuder praktisk förvaring och möjlighet till skydd för fordon. Bergvärmen finns i pannrummet, som också det inrymmer viss förvaringsmöjlighet.

Det perfekta läget gör detta hem till en pärla, med endast en kort bilfärd från Vetlanda och samtidigt inbäddat i den fridfulla atmosfären i Rösa. Skolan i Holsbybrunn finns inom bekvämt avstånd, vilket gör detta till en idealisk plats för familjer.

Välkommen till Rösa 6, där du hittar det bästa av både landsbygd och bekvämlighet!

Karta för Rösa 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-rosa-vetlanda-kommun-rosa-6-21269494

Avstånd till vatten: 1700

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57493