Utgångspris: 4 290 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ronny Nilssons gata 8

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 116 m²
  • Byggår: 2023

Framför dig har du nu en ytterst välplanerad femrummare som ligger väl placerad med ett ostört läge precis intill Malmfjärden. Ett vackert promenadstråk utmed Systraströmmen tar dig förbi ståtliga Stagneliusskolan, fängelset och bort mot Stadsparken och Kalmar Slott. Styr du färden åt andra hållet kan du i stället promenera förbi Ängös fina bebyggelse och fiskebodar samt natursköna Lindö

Här, längst ut på Fredriksskans kan du och din familj bo med ett lugnt läge och samtidigt ha promenadavstånd in till Kvarnholmens puls och gedigna utbud av restauranger, shopping och nöjen. Det bjuds helt enkelt på det bästa av två världar och goda förutsättningar för en hög boendekvalitet för alla åldrar.

Den påkostade och väldisponerade bostaden stod inflyttningsklar under 2023. Här har samtliga materialval och färgsättningar gjorts av personer med ett fint sinne för färg och form. Hela bostaden andas värme och harmoni. Detta lär bli ett hem där du och övriga familjemedlemmar får njuta av lugn och ro.

Hemmets absoluta nav är sällskapsrum och kök som ligger med en öppen planlösning till varandra. Sällskapspelen gör plats för din favoritsoffa, soffbord, tv och hyllor om du önskar det.
Det funktionella och påkostade köket har inredning från Marbodal, bänkskiva i sten och den maskinella utrustningen är signerad Electrolux. Tycker du om att bjuda in till middagar och kalas? Perfekt ! Det finns gott om plats för ett större matmöblemang där du och dina inbjudna vänner kan slå er ner och njuta av goda middagar och trevligt sällskap. Härifrån tar du dig vidare ut till balkongen som ligger med utsikt över fjärden.

Sovrummen är något så ovanligt som fyra till antalet och ligger väl placerade i en egen del av lägenheten. Det större av rummen kan bli till ett perfekt föräldrasovrum. Här kan du skapa god ordning och reda bland dina kläder då sovrummet har ingång till en rymlig klädkammare.

Det stora helkaklade badrummet har vitt kakel på väggarna och snyggt grått klinkers på golvet. Det är utrustat med takdusch, toalett, tvättställ, kommod, spegel, handdukstork och det bästa av allt, både tvättmaskin och torktumlare.
Gästtoaletten kommer bli extra uppskattad om ni är flera i familjen eller får övernattande gäster.

I föreningen skapas fina mervärden så som bilpool och föreningscyklar. Alla boende i föreningen får dessutom ta del av trevliga gemensamma utrymmen så som en gemensamhetslokal för fest och kalas och en grönskande gård med pergola och en mindre lekplats för de små.

Karta för Ronny Nilssons gata 8

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-fredriksskans-kalmar-kommun-ronny-nilssons-gata-8-21297653

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39250