Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ronny Nilssons gata 2

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 68 m²
  • Byggår: 2023

Med svårslaget läge på nybyggda Fredriksskansområdet presenteras här en rymlig tvåa om 68 kvm med alla de kvaliteter som önskas. Promenadavstånd till Kvarnholmen med stort utbud av shopping, restauranger och nöjes- och kulturliv tillsammans med en ständig närvaro av Malmfjärden och vattnets rogivande miljö skapar ett av Kalmars kanske mest attraktiva lägen.

Bostaden präglas interiört av genomgående hög standard, fina materialval, ett generöst ljusinsläpp från flertalet fönster och modern, öppen planlösning. Bekvämligheter som tvättmöjligheter i det helkaklade badrummet, komplett utrustat kök och givetvis hiss från markplan. Lägenheten har försetts med fina tillval i golvvärme, infälld belysning, målade väggar i varma pasteller samt tvättmaskin och torktumlare med extra kapacitet. Goda förvaringsmöjligheter i såväl hall som sovrum kompletteras med tillhörande förråd i källaren. Tilltagen balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol! Önskar du ett extra sovrum går vardagsrummet att dela av på ett smidigt sätt, se alternativ planlösning.

Möjlighet för er som söker en central tvåa eller trea med det lilla extra! Brf Fredriks Udde erbjuder sina medlemmar en trygg miljö med fina mervärden i bilpool, möjlighet till bilplats i garage, övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och förråd till varje lägenhet. Därtill fina gemensamma grönytor med lekplats och pergola.

Karta för Ronny Nilssons gata 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-fredriksskans-kalmar-kommun-ronny-nilssons-gata-2-19962935

Avstånd till vatten: 100

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39250