Utgångspris: 2.490.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ronny Nilssons gata 2

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 67 m²
  • Byggår: 2023

Varmt välkommen till en riktigt väldisponerad tvårummare. Bostadens 67 kvm är välplanerade och takhöjden om hela 2,9 meter gör att hemmet upplevs både större och rymligare än så. Denna tvåa som också skulle kunna göras om till en trea ligger i ett attraktivt markplan och har en stor stenlagd uteplats som ger sol större delen av dagen till dess att den går ner.

Efter att du klivit in genom Fredriksskansporten ser du de fina husen som tillsammans bildar Brf Fredriks Udde. Du ska nu ta dig till det gröna huset. Inne i bostaden är det en rymlig och möblerbar hall som möter dig. Hallen leder dig vidare till bostadens andra rum.

Bostaden har fått ett modernt och stilrent kök där färgerna går i vitt och grått. Köket är från Marbodal och den vackra bänkskivan är i kompositsten. Hemmet har en öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum vilket gör hemmet väldigt socialt. Är inte maten klar när gästerna kommer kan dem slå sig ner vid matbordet eller i soffan och gör kocken sällskap. I sällskapsrummet får du ett trivsamt ljusinsläpp från två väderstreck. Från denna del av bostaden når du uteplatsen som du garanterat kommer nyttja flitig så fort vädret tillåter.

Hemmet har ett väl tilltaget sovrum där en dubbelsäng och sängbord får plats. Mot ena väggen finns skjutdörrsgarderober.

Det helkaklade badrummet går i i beige och ljusgrått. Utrustningen består av dusch med vikväggar, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin, torktumlare och väggskåp.

På Ronny Nilssons gatan 2 ges du möjlighet att bosätta dig på ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kalmars vackra centrumkärna och vattnet. Du bor du i ett lugnt och tryggt läge med Kvarnholmens shopping och uteliv på bekvämt gångavstånd. I föreningen skapas fina mervärden så som bilpool (två Nissa Leaf) och ellådscyklar som du får låna gratis. Alla boende i föreningen får dessutom ta del av trevliga gemensamma utrymmen så som en gemensamhetslokal som kan användas när det vankas fest eller när du får gäster som vill sova över samt en grönskande gård med pergola och en mindre lekplats för de små.

Som köpare omfattas du av Riksbyggens Trygghetslöfte.
Läs gärna mer här: https://www.riksbyggen.se/bostad/trygghetsloftet/
För mer information om föreningen gå in på https://www.riksbyggen.se/fredriksudde/

Varmt välkommen på visning!

Karta för Ronny Nilssons gata 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-fredriksskans-kalmar-kommun-ronny-nilssons-gata-2-21286014

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39250