Utgångspris: 2 550 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Rolstorp Strandängen 1

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 110 m²
  • Byggår: 2024

Välkommen till det perfekta boendet för den som älskar natur, vatten och rekreation. Vid sjön Vidöstern kommer nu en fantastisk nybyggnation ta plats, och du har chansen att säkra ditt drömboende redan idag!

Området erbjuder enastående rekreationsytor med egen badstrand, där du kan njuta av soliga dagar och svalka dig i det klara vattnet. För båtälskaren finns även möjlighet till egen båtplats/brygga, perfekt för utflykter och fiskeäventyr. Fiskelivet är rikt och du kommer att kunna njuta av storslagna fångster. Om du har barn finns fina lekytor för dem att utforska och roa sig på, samt en grillplats för familjens sommarkvällar.

Denna rymliga och väldisponerade bostad sträcker sig över 110 kvm och har 5 rum och kök, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Bostäderna i området är välplanerade och genomtänkta lågenergiradhus, vilket ger dig ett bekvämt boende med låga energikostnader. Dessutom skapar det en unik och modern livsstil som inte kompromissar med stil och komfort.

På entréplan välkomnas du av ett kök som är enastående i sin design. Med omsorgsfullt valda och påkostade material från Ballingslöv ger det en känsla av lyx och hög kvalitet. Här kommer matlagningen att bli en ren fröjd! Köket är strategiskt placerat i en vinkel, vilket ger både utrymme och funktion. Den smarta planlösningen gör det enkelt att röra sig och arbeta smidigt i köket.

På entréplan har du lyxen av golvvärme i hela nedervåningen. Du kan alltid räkna med en behaglig temperatur, oavsett årstid.

Vid matplatsen kan du samlas med familj och vänner för trevliga middagar och gemensamma stunder. Här får alla plats!

Vardagsrummet är rymligt och ljust med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här kan du koppla av, umgås och njuta av utsikten över den vackra omgivningen.

Från vardagsrummet tar du dig ut till din privata uteplats och trädgård. Här har du gott om plats för att barnen ska kunna leka fritt och du kan njuta av solnedgångar och frisk luft.

Bostaden erbjuder två helkaklade badrum, ett på varje våningsplan, båda utrustade med golvvärme för en bekväm och lyxig känsla.

På övre plan finns tre mysiga sovrum och ett luftigt allrum som enkelt kan omvandlas till ett fjärde sovrum om så önskas. Här har du flexibilitet för att anpassa boendet efter dina behov.


Karta för Rolstorp

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-rolstorp-varnamo-kommun-rolstorp-strandangen-1-20348665

Avstånd till vatten: 50

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33197