Utgångspris: 950 000 kr

Beskrivning av Tomt Lökenäs/Glömminge Tomt 1-22

  • Antal rum:
  • Storlek:
  • Byggår:

Sällsynt tillfälle! Missa inte denna fina möjlighet att bli nybyggare i ett av Ölands mest natur- och havsnära områden som har utvecklats på sistone.
På promenadavstånd ifrån Prästvikens fantastiska badplats och cykelavstånd ifrån Saxnäs, Isgärde, Stora Rör och Glömminge finns det nu äntligen byggklara tomter till salu! Just nu finns det 10 av totalt 22 tomter kvar som är lediga i området, flera med fint läge!

Alla fastigheter är avstyckade och klara samt förberedda med Kommunalt V/A, EL och fiber i tomtgräns. Detaljplanen i kvarteret reglerar vad ni får uppföra för typ av byggnad, men generellt medger den en maximal byggnadsarea om 20% samt att byggnaden är i 1-plan med eller utan inredd vind samt har ett traditionellt sadeltak.

Valfriheten i kvarteret är mycket stor och ni bygger med precis den husleverantör ni tycker passar er. Det går även bra att göra det helt på egen hand. Vi kan tipsa och förmedla kontakt till de många skickliga hantverkare och leverantörer utav hus som är verksamma på Öland. På det sättet känner ni er trygga hela vägen vid ert nybygge!

Förutom närheten till naturen och havet runt omkring ligger dessa tomter på behagligt avstånd ifrån Ölandsbron och Kalmar City (ca 15min) samt grundskola (F-6) i Glömminge och förskola för barnen både i Saxnäs samt i Glömminge. Några andra pärlor som är extra uppskattade häromkring är Saxnäs GK, Rällaskogen och Jordtorpsåsens Naturreservat.

OBS – Detta är en samlingsannons för tomterna Mörbylånga Glömminge 1:83-1:104

Välkommen att kontakta oss för en tomtvisning på plats i kvarteret!

Karta för Röllikans väg mfl.

https://www.hemnet.se/bostad/tomt-oland-mellersta-morbylanga-kommun-lokenas-glomminge-tomt-1-22-19579041

Avstånd till vatten: 500

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38695