Utgångspris: 3 895 000 kr

Beskrivning av Villa Rökinge 104

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 173 m²
  • Byggår: 1946

Detta fantastiska hus är beläget på den charmiga Visingsö med adress Rökinge 104. Huset är en imponerande konstruktion med en total boyta på 130 kvm och omgiven av grönskande trädgård. En av dess mest framstående funktioner är den slående utsikten som sträcker sig ut över väst och Vättern, vilket ger en magnifik vy som kan avnjutas från olika delar av hemmet.

Huset är fördelat över två våningar, varav övervåningen rymmer två generösa sovrum och en härlig balkong som blickar ut åt väster. Denna balkong erbjuder en idyllisk plats för avkoppling och njutning av solnedgångar över det vackra landskapet. På entréplanet återfinns vardagsrum, matsal, kök och tvättstuga, vilket skapar en öppen och inbjudande atmosfär där familj och gäster kan samlas. Det finns ytterligare en mindre källare för förvaring, matkällare och mindre tvättstuga.

För att ytterligare förhöja boendet finns även ett gästhus om cirka 60 kvadratmeter som är byggt så sent som år 2014. Gästhuset inkluderar ett vardagsrum, ett sovrum, kök och ett badrum, vilket ger möjlighet till bekväm och privat boende för gäster eller familjemedlemmar. Skapa ditt eget gröna paradis i det charmiga växthuset, vars genomskinliga glasväggar skapar en idealisk miljö för växters tillväxt. Upplev glädjen av att odla dina favoritväxter året om och låt detta bli hjärtat i din trädgård.

Detta hus har genomgått flera betydande renoveringar, inklusive ett nytt tak år 2005/2006 och installation av bergvärme år 2010. Dessutom har fönstren bytts ut samma år, vilket bidrar till förbättrad energieffektivitet och en modern estetik.

Sammanfattningsvis är detta magiska hus på Rökinge 104 en drömlik bostad med en fantastisk panoramautsikt, välplanerade utrymmen och uppdaterade bekvämligheter som skapar en perfekt harmoni mellan komfort och stil. Området har också en fantastisk närhet till naturen, med endast några minuters cykelavstånd till Rökingebadplatsen vid Vättern. Detta ger möjlighet till avkoppling och rekreation vid vattnet. Matbutik ligger några minuter bort och vid hamnen går täta avgångar till fastlandet.

Karta för Rökinge 104

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-visingso-jonkopings-kommun-rokinge-104-21315601

Avstånd till vatten: 1200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56394