Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Villa Rogbergavägen 9

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 136 m²
  • Byggår: 1927

Varmt välkomna till denna trevliga trävilla från 1927 belägen på Huskvarna Söder!

Med en totalyta på dryga 200 kvm så finns förutsättningarna för den större familjen att bygga bo. Entréplanet består av entréhall med badrum, rymligt kombinerat kök och matrum samt vardagsrum, här finns det fina detaljer bevarade från byggåret såsom trägolv och eldstäder. Från vardagsrummet ligger även utgången till den underbara terrassen i soligt läge som har både inglasat uterum och trädäck med poolen som pricken över i.

Övre plan inrymmer stort badrum med badkar och dusch, tre rymliga sovrum varav ett med balkong. Även detta våningsplan har genomgående fina trägolv.

Källarplanet har en separat toalett, rymlig tvättstuga med både tvättmaskin & torktumlare samt dusch. Här finns även två rejäla rum som i dagsläget nyttjas som sovrum respektive hemmagym. Groventré med praktisk förrådsdel och gott om förvaringsmöjligheter i övrigt.

Läget på Rogbergavägen 9 innebär att ni snabbt når till flertalet skolor, förskolor samt Vapenvallens idrottsplats. Järnvägstationen samt Huskvarna centrum som ligger på bekvämt promenadavstånd. Här finns även fina gång- och cykelvägar utmed Huskvarnaån samt flertalet lekplatser i närheten, vilket gör det till en perfekt plats att kalla hemma

Det som verkligen sätter denna bostad i en klass för sig är den vackra poolen, perfekt för sköna sommardagar och härliga poolfester. Med en eldstad och en härlig uteplats är detta drömhemmet för den som söker det lilla extra!

Varmt välkomna på visning!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Christian Hansen, 073-544 39 50 alt [email protected]

Karta för Rogbergavägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-huskvarna-soder-jonkopings-kommun-rogbergavagen-9-21280765

Avstånd till vatten: 900

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56144