Utgångspris: 775 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Röda Gatan 8D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 67,5 m²
  • Byggår: 1968

Hjärtligt välkommen till denna välskötta och trivsamma bostad om 67 kvm med härliga grönområden och fantastiska Norrlidsbadet som granne!

Du välkomnas av en ljus och fräsch bostad när du kommer innanför tröskeln i det som kan komma att bli ditt nya hem. Hemkänslan infinner sig direkt.
Här disponeras kvadratmeterna på de rätta ställena, i denna välplanerade tvåa finns bra förvaring, rymligt sovrum, stort vardagsrum samt väl tilltaget kök som bjuder till umgänge. I hallen välkomnas du av gott om plats och i anslutning finner du även det trevliga badrummet.
Köket är verkligen något extra, fylld med massor av detaljer, en så smidig sak som griffeltavlan på väggen, en fantastisk fondtapet och ett härligt ljusinsläpp.

Vardagsrummet är stort och härligt och verkligen ett rum att trivas i – här finns plats för både soffgrupp, läshörna eller kontorsdel. Från vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen. Här finns det möjlighet att umgås, slappna av och njuta av tidig vår och sen höst. Bostadens egna oas!

Bostadsrättsföreningen Arkaden, tidigare Kalmarhus 19, är en omtyckt förening som ligger centralt i Berga. Här erbjuds du flera grönområden runt knuten, grillmöjligheter och lekplatser. Goda kommunikationer in till Kalmar City, samt både skola och förskola på nära avstånd. Fin natur runt knuten och havet på gångavstånd!

Varmt välkommen på visning!

Karta för Röda Gatan 8D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-berga-kalmar-kommun-roda-gatan-8d-19921635

Avstånd till vatten: 750

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39358