Utgångspris: 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Röda Gatan 6C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår: 1968

I mitten av området, med träden runt knuten välkomnas vi av denna välplanerade trerummare om 80 kvadratmeter. Den genomgående planlösningen bidrar till ett alltigenom fint ljusinsläpp som tillsammans med de ljusa och enhetliga ytskikten skapar en luftig och harmonisk atmosfär som gör att vi trivs från första stund vi kliver in i bostaden.

Vi välkomnas direkt av den praktiska hallen med klinker på golv och goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare. Vidare in i bostaden når vi det smakfulla köket som är välutrustat med goda arbetsytor och plats för matgrupp om ca 4 personer som bjuder in till trevliga middagar med familj och vänner. Bredvid köket är vardagsrummet praktiskt beläget med goda sällskapsytor och plats för såväl större matgrupp som soffgrupp. Härifrån når vi också den inglasade balkongen i härligt västerläge som förlänger bostaden under sommarhalvårets alla varma månader. Lägg därtill två lättmöblerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett badrum med egna tvättmöjligheter.

Här bor vi i populär förening på centralt läge i Berga med stor grönskande innergård och med närhet till bra service, goda kommunikationer och många lekplatser samt fina badplatser inom gångavstånd. På en kort cykeltur når vi stadspulsen med allt vad det innebär i form av shopping och restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Röda Gatan 6C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kalmar-kalmar-kommun-roda-gatan-6c-20746735

Avstånd till vatten: 700

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39358