Utgångspris: 565 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Röda gatan 6B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 67,5 m²
  • Byggår: 1968

På tredje plan, högst upp i huset med genomgående planlösning välkomnas du av denna tvårummare på Röda gatan 6B. Med tilltagna rum och fönster i två väderstreck skapas ett fint ljusflöde i hela bostaden. Här finns alla förutsättningar för att skapa sitt helt egna drömhem.

Hallen välkomnar dig in med goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare. Direkt till vänster finns köket beläget utrustat med goda arbetsytor och plats för matgrupp som bjuder in till umgänge. Från köket når du det luftiga vardagsrummet som bjuder på goda sällskapsytor. Härifrån når du dessutom den inglasade balkongen i härligt västerläge som förlänger bostaden och fungerar som ett extra rum under sommarhalvårets alla varma månader. Sovrummet är rymligt och bjuder på bra förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare som praktiskt ansluter till hallen. Badrummet har ett fint ljusinsläpp från det tilltagna fönstret.

Föreningen är välskött och erbjuder en trevlig gemenskap samt en stor grönskande innergård. Trivsamt läge med närhet till bra service, goda kommunikationer och många lekplatser samt fina badplatser inom gångavstånd. På en cykeltur når du centrum med allt vad det innebär i form av bra shopping och mysiga restauranger.

Karta för Röda gatan 6B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-berga-kalmar-kommun-roda-gatan-6b-21281641

Avstånd till vatten: 700

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39358