Utgångspris: 3.750.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Robert Gustafssons gata 50

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 86 m²
  • Byggår: 2023

Är du sugen på att höja livet en nivå eller sju? Kom upp till våning sju och på taket! Just den här trean har allt du kan begära av en takvåning – himmelssikt och terrass och balkong i olika väderstreck.

Alldeles intill citykärnan i Kalmar hittar du Linnéstaden. Här får du ett bekymmersfritt boende med natursköna miljöer runt hörnet. Innergården bjuder in till en kopp kaffe i solen och omgivningen till rörelse eller shopping. Välkommen till ett modernt cityliv.

Här får du nära till allt. Stadsdelen utvecklas över tid och kommer att innehålla bostäder, butiker och samhällsservice. En plats att bo och leva på, helt enkelt. Boendemiljön präglas av grönska med väl tilltagna ytor som inbjuder till rörelse, lek och avkoppling. I det här moderna boendet finner du mervärden som laddstation för elbilar och ett nybyggt utegym i angränsande parkområde.

Högst upp i huset, på sjunde våningen med tillgång till hiss, hittar du denna trerummare. En trerummare i absolut toppskick (läs: nytt och orört) med en väl tilltagen terrass samt en balkong som pekar mot eftermiddagssolen och solnedgången. Här är utsikten maximal och insynen minimal. Det är inte många som får vakna till dessa utblickar på denna höjd. Nuvarande ägare har gjort påkostade tillval, bl.a. mörka plankgolv från Kährs, exklusiva vitvaror och smakfullt grått kakel i hallen. Väggarna är målade i en ljust varmgrå ton som skapar helhetsharmoni. Inredningen är modern och funktionell, med smakfulla kontraster och gedigna material.

I Föreningen finns bekvämligheter såsom hiss och tillgång till garageplats.

Karta för Robert Gustafssons gata 50

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-linnestaden-kalmar-kommun-robert-gustafssons-gata-50-21175455

Avstånd till vatten: 1100

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39240