Utgångspris: 5 490 000 kr

Beskrivning av Villa Rinkabyholmsvägen 46

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 178 m²
  • Byggår: 1924

Nu kommer möjligheten att förvärva den anrika gamla telestationen i Rinkabyholm! Idag erbjuder fastigheten ett fantastiskt boende med charmen från 1920-talet bevarad men också viktiga uppdateringar till dagens moderna krav på rymd och hög standard. Huset är placerat på ett väldigt bra läge med rymlig uppfart, nästan parkliknande insynsskyddad trädgård med flera fruktträd och baksida mot åkrar samt cykelväg som tryggt leder barnen till skolan eller dig in till centrala Kalmar. Ett boende som kan erbjuda en trygghet för hela familjen!

Det ståtliga bostadshuset är verkligen en fröjd för ögat med brutet tak, tegelfärgade takpannor, fin stående träpanel, fönster med spröjs och en mysig balkong. Väl inne i huset så erbjuder entréplanet ett påkostat och snyggt renoverat kök från Sentens med påkostad bänkskiva i kvartskomposit från Svensk Sten samt vissa vitvaror från SMEG. Vi hittar dessutom en väldigt trevlig och ljus matplats, vardagsrum med kamin, duschrum, rymligt sovrum, kontorsrum/gästrum och en nyrenoverad tvättstuga. Det övre planet är planerat över 5 rum varav 3-4 sovrum, utgång till en rymlig balkong och ett halvkaklat badrum. Trä-/plankgolv i de flesta rum i huset och tack vare bergvärme, tilläggsisolerad vind och nya fönster så är detta dessutom ett energisnålt hus!

Från baksidan hittar vi ingång till grovkällare med pannrum, förrådsutrymme samt bergvärmepump och extra ackumulatortank.

Med andra ord är detta verkligen ett hus för er som ställer höga krav på ert framtida boende!

Karta för Rinkabyholmsvägen 46

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-rinkabyholm-kalmar-kommun-rinkabyholmsvagen-46-21362488

Avstånd till vatten: 1000

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39477