Utgångspris: 4.200.000 kr

Beskrivning av Radhus Resedastigen 19

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 107 m²
  • Byggår: 1963

Resedastigen 19 – En klass för sig.

Vi på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri har fått förtroendet att förmedla detta radhus på Ekhagen. Ett radhus som verkligen sticker ut med gavelläge, skick och känsla. Hela huset har totalrenoverats så sent som 2021 – så som tak, dränering, vattenburen golvvärme på båda planen, badrummen, kök, ytskikt mm. I beskrivningen under ”utförda renoveringar” finns mer information om vad som utförts.

I entréplan välkomnas vi av genomgående vita väggar, snyggt klinkergolv samt tre sovrum. Goda förvaringsytor via klädkammare samt yta under trappan.
Sovrummen är rymliga och nyttjas såklart efter familjens behov. Helkaklat badrum i entréplan med egen tvättsektion i form av tvättmaskin och torktumlare.
En våning upp leder oss till de sociala ytorna med stilrent kök delvis öppet mot vardagsrummet. Här uppe finns även ett helkaklat badrum samt stort sovrum med god förvaring bakom garderober.
Från vardagsrummet nås en öppen balkong som sträcker sig åt norr. På baksidan av huset finns eget trädäck och trädgård. Här kan familjen samlas för att grilla, leka eller sola. En smidig och enkel trädgård att sköta. Läget på gaveln ger avtryck här ute med ett fritt läge åt väster och sol hela dagen.

Hela bostaden andas toppskick med moderna material och färger som skapar en stilfull och inbjudande atmosfär.
Det perfekta hemmet för den som söker det lilla extra. Ett radhus med ett enastående läge, gott om utrymme och känslan av nyskick.

Välkommen med din intresseanmälan till Ramsin Warda – 0704 89 51 21.

Karta för Resedastigen 19

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-ekhagen-jonkopings-kommun-resedastigen-19-20801875

Avstånd till vatten: 1200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55456