Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ravingatan 8

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 87,6 m²
  • Byggår: 2018

RESERVERAD! KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR INFORMATION. 0702-873400.
Energieffektivt och framtidssäkrat boende för dig som söker ett tryggt och energisnålt alternativ!
Välkommen till Brf Idyllen, en förening som sannerligen gör skäl för sitt namn. Skandinaviska kvadrat fördelat på 4 rok en våning upp med stor balkong, öppen planlösning och där parkering garanteras intill fastigheten! I nyproducerat och trevligt ritat hus från 2018 där både interiör och exteriör tilltalar. I en förening som bjuder flertalet mervärden för den moderna och bekväma människan. Perfekt för den växande familjen eller för dig som föredrar kombinationen mellan närhet till natur och inte vill välja bort tillgängligheten till citylivet! Här finns gott om lekplatser, streethockey, basketplan och nyinvigd cykelbana 2023 som uppskattas för både stora och små.

Ett härligt ljusflöde genom hela bostaden och den generösa takhöjden är ett extra plus! Trendigt kök i skandinavisk stil med tillval som tillför elegans och extra förvaring. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, tre fina sovrum belägna lite mer privat och ett ljust badrum, även detta med stilrena tillval, som bjuder en bra tvättsektion med gott om arbetsyta. För dig som inte kan få nog av god förvaring finns en stor garderob bakom skjutdörrar i hallen och det följer även ett rymligt förråd beläget på första plan.
Fin och lummig miljö mot skogen från balkong gör utsiktsläget påtagligt under alla säsonger. Under sommarhalvåret grönskar det alldeles underbart och under vintertid syns ån desto mer och du ser även upp mot gårdar och hagar. Här spenderas garanterat många grillkvällar med familj och vänner.

Brf Idyllen är en välskött förening med bekväma funktioner på plats. På gården finns grillmöjligheter, lekplatser och grönyta för barnaspring. Den populära stora lekplatsen 2 minuter bort bjuder både streethockey och basket. Här har de även spolat is under vintern vilket varit väldigt uppskattat för barnen.
Gemensamma utrymmen är välskötta och det finns även en miljöstation. En förening som ligger i framkant när det kommer till helheten och passar den moderna familjen.

Omgivningen i Hovslätt bjuder en mycket vacker natur för dig som uppskattar detta i kombination med närheten till stan.
Gå gärna en härlig promenad utmed ån upp till Hassafall eller gå åt andra hållet upp mot gårdarna vid Bårarp. Kanske landar du för ett besök på välkända Chokladverkstan för en god fika. Idylliskt och vackert landskap många vallfärdas till för att uppleva. Om du tar dig mindre än 100 meter ner till ån finns dessutom fiskemöjligheter.
Välsorterade livsmedelsbutiker nära till hands när du glömt en ingrediens till middagen. Både gym, yogastudio och golfbana på gångavstånd. Fina lekplatser för både stora och små barn. Till City tar du dig enkelt med både bil, buss eller cykel via fina cykelvägar. För dig som inte vill välja, här får du båda delar!

Varmt välkommen till denna skandinaviska dröm i ett projekt som andas nytt, fräscht och fin arkitektur.

Förbered er gärna genom att:
• Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
• Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
• Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Ravingatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-hovslatt-jonkopings-kommun-ravingatan-8-21301550

Avstånd till vatten: 2200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55628