Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Villa Ramsågsvägen 14

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 115 m²
  • Byggår: 1992

Välkommen till detta trivsamma parhus som byggts -92 och är i bra skick! Här erbjuds du en praktisk boendelösning med gott om utrymme för hela familjen. Med badrum i båda planen, rymligt kök, tre sovrum och charmigt uterum är detta ett hem som ni kommer må bra i länge.

Bostaden ligger i ett lugnt och barnvänligt område, Närhet till både lekplats och bad i Åsasjön. Perfekt för den som söker en trygg och fridfull tillvaro nära naturen. Här kan barnen leka, och du kan njuta av lugnet i din trädgård. Här kan du också sitta på den stensatta uteplatsen med kvällssol.

På entréplan finner du det välutrustade köket som är hjärtat i hemmet och har gott om arbetsyta och förvaring. Här finns gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Från entrén öppnar huset upp mot vardagsrummet, vilket skapar en öppen och luftig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel, perfekt för trevliga middagar med familj och vänner. På detta planet finns också ett helkaklat badrum och tvättstuga.

På övervåningen finns sovrummen samt ännu ett badrum. Sovrummen är ljusa och rymliga, och det finns gott om garderober för förvaring. Här finns möjlighet att inreda en hemmakontor i den möblerbara hallen om så önskas.

Trädgården är lättskött och perfekt för lek och avkoppling. Carporten med förråd ger utmärkt förvaringsutrymme för både bilen och trädgårdsredskapen.

Sammanfattningsvis är detta ett parhus i bra skick som erbjuder en trivsam planlösning i ett barnvänligt och lugnt område. Här kan du och din familj skapa många fina minnen tillsammans. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Karta för Ramsågsvägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-taberg-jonkopings-kommun-ramsagsvagen-14-20797336

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56240