Utgångspris: 2 850 000 kr

Beskrivning av Villa Rällavägen 37

  • Antal rum:
  • Storlek: 62 m²
  • Byggår: 1909

På rofyllt läge ombäddad av vacker natur presenteras nu den unika möjligheten att förvärva denna pittoreksa ölandsidyll i Rälla. Här erbjuds en stor tomt med grönskande trädgård, mysig hage, stall med fyra boxar, ett charmigt hus samt gäststuga. På Rällavägen 37 kan helt enkelt drömmen om att bo i fullständig Ölandscharm gå i uppfyllelse.

Via de vackra pardörrarna välkomnas du in i det röda huset på hela 60 kvadratmeter. Direkt när du kliver innanför dörrarna sätter du sätter fötterna på det ljuvliga plankgolvet och slås av denna luftiga pärla som har den perfekta kombinationen av tidstypisk charm och modern stilfullhet. Alltigenom löper den ljusa interiören med röda inslag som skapar en enhetlig atmosfär. På entréplan erbjuds goda sällskapsytor med ett vardagsrum som har öppet upp till nock med karaktäristiska balkar som förgyller den hemtrevliga känslan. Dessutom finns en kamin som höjer mysfaktorn rejält. Ett kök som går i en härlig röd nyans med vackert fönsterparti där solen vackert lyser in samtidigt som bullarna gräddas i ugnen. I anslutning finns också trivsam matplats vid fönstret som bjuder in till mysiga middagar. Trappan leder dig upp till loftet med som bjuder dig på en trivsam sovplats och fin utblick över vardagsrummet.

Trädgården bjuder på fina grönytor, fruktträd, buskar och mysiga stenlagda uteplatser som bjuder in till härliga stunder i sommarvärmen. Läget är perfekt med grönskande omgivningar och vackra promenadstråk. På andra sidan vägen finns ett omtyckt naturresarvat för dig som är en vän av golf spelas otroligt fin golv på Ekerums golfresort. Utöver det finns skola i området. På en kort cykeltur når du vattnet för att kunna ta ett uppfriskande dopp under sommarens varmaste dagar. Här bor du med närhet till såväl Färjestaden som Borgholm samt smidig access som till Ölandsbron som smidigt tar dig över till fastlandet.

Karta för Rällavägen 37

https://www.hemnet.se/bostad/villa-62m2-borgholms-kommun-rallavagen-37-21344986

Avstånd till vatten: 1300

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38792