Utgångspris: 4 350 000 kr

Beskrivning av Villa Räkstigen 3

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 128 m²
  • Byggår: 1700

Letar ni efter ett hus i gott skick och med massor av charm? I så fall har vi verkligen ett hus för er. Varmt välkommen till Räkstigen 3!

Entréplan, med sina ca 104 kvm, erbjuder bland annat rymligt kök, föräldrasovrum samt rejält med sällskapsytor. Övre plan med en golvyta om ca 40 kvm erbjuder möblerbar hall och tre extremt charmiga sovrum. Övre plan passar klockrent för barnen eller som gästernas egen våning. Luft-/luftvärmepump tillsammans med fungerande eldstäder ger låga uppvärmningskostnader.

Stor och härligt grönskande tomt, om hela 1600 kvm, som är en perfekt blandning av trädgårdstomt och naturtomt. Sommartid är baksidan helt insynskyddad och skapar en underbart grön oas med mysiga små uteplatser. Endast 200-300 m ner till Kalmarsund och områdets privata badplats.

I härliga Snäckstrandsområdet bor man med både havet och naturen runt knuten samt med närhet till både förskola samt välsorterad affär. Dessutom bekvämt cykelavstånd till Ölands Köpstad, restauranger samt Färjestadens populära hamnområde. Fungerar alldeles utmärkt som såväl permanentboende som fritidsboende. Till centrala Kalmar tar det inte mer än ca 15 minuter med bilen. Är detta kanske din nya husdröm?

Välkommen att höra av er för mer information!

Karta för Räkstigen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-farjestaden-morbylanga-kommun-rakstigen-3-21316650

Avstånd till vatten: 250

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38633