Utgångspris: 950 000 kr

Beskrivning av Villa Rågvägen 10

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 1971

Välkommen till Rågvägen 10!
Tillåt mig att få presentera denna trivsamma 1-plans villa med källare på lugn återvändsgata i Bergkvara. Där bilvägen slutar tar cykelvägen vid som tar dig förbi både förskola och skola påväg ner till Bergkvara hamn och Dalskär. Fastigheten ramas in på baksidan av flera björkar och på andra sidan finns ett stort grönområde med lekplats.

En asfalterad uppfart leder fram till det fristående garaget med plats för en bil och med ett förråd som erbjuder gott om förvaring.
Framför entrén finns ett trevligt och rymligt altandäck som badar i sol, en given plats att landa på efter en lång dag.
Invändigt möts du av en ljus och välplanerad bostad. I entréplan finner du en rymlig hall med ett praktiskt kapprum för ytterkläderna. Ett L-format kök med gott om förvaring och bra med arbetsytor. Här finns också utrymme för en större matgrupp samt utgång till den inglasade altanen i söderläge. Två sovrum där båda erbjuder gott om förvaring i de platsbyggda garderober och en härlig grönska utanför sovrumsfönstren. Ett ljust badrum med toalett, tvättställ, bidé och badkar. Vardagsrummet är L-format och bjuder på härlig rymd och vackert ljus via stora fönsterpartier. Önskar man fler rum så finns möjlighet att dela av vardagsrummet.

I källarplan finns en gillestuga uppdela i två rum, de båda rummen binds samma med ett fint valv. En charmig inredningsdetalj är den trivsamma eldstaden. Du finner även ett badrum med toalett, tvättställ och dusch, en tvättstuga, ett förråd, matförråd och pannrum.

I Bergkvara bor du med närhet till naturen och havet men utan att kompromissa med bekvämligheter. Här finns ett mindre centrum med pizzeria och mataffär samt busstorg där bland annat kustbussen (500-bussen) mellan Kalmar och Karlskrona stannar för av- och påstigning vilket är perfekt för dig som pendlar. Hamnområdet bjuder på trevlig miljö, här finns Dalskär där du har säsongs öppen camping och restaurang. Ute i sundet ligger Garpens fyr, som är ett trevligt utflyktsmål, som du kan besöka med båt som går från hamnen.
I Bergkvara finns även flera omtyckta badplatser att besöka under sommarhalvåret.
Endast ca 5 km bort så finns Torsås som kan erbjuda full service med bl.a. kommunkontor, nybyggd högstadieskola, bibliotek, kulturskola, sporthall, ICA, Coop, apotek, hälsocentral m.m.
För dig som jobbar på annan ort finns det goda kommunikationer med både buss men också med bil där du snabbt kommer ut på E22:an ca 35 min till båda Kalmar i norr och Karlskrona i Söder.

Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Karta för Rågvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bergkvara-torsas-kommun-ragvagen-10-21340496

Avstånd till vatten: 950

  • Torsås kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: