Utgångspris: 4 795 000 kr

Beskrivning av Villa Ragnas väg 4

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 160 m²
  • Byggår: 2016

Stilrent, bekvämt och känsla av lyx.

Varmt välkomna till detta välunderhållna enplanshus i absolut toppskick, beläget i populära Ljungbyholm! Denna fina bostad erbjuder en bekväm och praktisk livsstil för såväl familjer som par. Ett hem som väver samman känslan av det praktiska såväl som stil!

Bostaden välkomnar dig med en ljus och öppen hall, vars planlösning skapar en harmonisk atmosfär. Det rymliga kök och vardagsrummet är en perfekt för både avkoppling och umgänge med nära och kära. Härifrån nås den trevliga uteplatsen med spabad, utedusch samt eldriven markis, i söderläge som bådar gott för soliga dagar. Det moderna och fullt utrustade köket är komplett med högkvalitativa vitvaror och generösa arbetsytor, det är verkligen en perfekt plats för matlagning och kulinariska upplevelser, precis i anslutning till den öppna ytan mellan kök och det stora vardagsrum/allrummet som inte utesluter någon i sällskapet.
Bostaden erbjuder också flera sovrum, totalt tre stycken där alla är väl tilltagna och med gott om utrymme, vilket skapar en fridfull och avkopplande miljö för en god natts sömn. Dessa ligger beläget i ena delen av bostaden, samt att ett av dom ligger i anslutning till ett eget badrum och walk-in-closet som skapar en extra lyxig känsla i master bedroom. Det är ett elegant och fräscht badrum med bekvämligheter som både badkar, bastu och dusch, vilket ger lyx och komfort för de dagliga rutinerna. Eller, varför inte äntra direkt i anslutning till och från detta badrum när det gäller spabadet.. Självklart finns ytterligare ett bra badrum, centralt beläget mellan de andra sovrummen och ett andra allrum. Suveränt planerat. Tvättstugan finns bra beläget intill andra badrummet och har egen utgång.
Stort och isolerat dubbelgarage som erbjuder gott om plats för både förvaring på sin vind samt plats för upp till två bilar. Fastigheten har också gott om parkeringsutrymme för flera fordon på sin uppfart.
Uteplatsen och trädgården är trevliga och generösa ytor för utomhusaktiviteter och avkoppling under soliga dagar. Perfekt för grillkvällar med vänner eller att bara njuta. Ta bussen? Då finns hållplatsen precis utanför tomten!

Fiber finns installerat och klart.

Beläget i det eftertraktade området Ljungbyholm, där naturen finns runt knuten och ger möjligheter till promenader och friluftsaktiviteter, en ort under ständig utveckling och popularitet.
Närhet erbjuds till bland annat lokala bekvämligheter så som skolor, butiker och kollektivtrafik, vilket gör vardagslivet riktigt smidigt och bekvämt.
Detta enplanshus på Ragnas Väg 4 är en perfekt kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet och erbjuder en fantastisk möjlighet till ett bekvämt och harmoniskt boende i Ljungbyholm.

Varmt välkommen för bokning av visning eller vidare frågor hos ansvarig fastighetsmäklare,
Johanna Rathjen
072 – 070 67 31
[email protected]

Karta för Ragnas väg 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ljungbyholm-kalmar-kommun-ragnas-vag-4-21319833

Avstånd till vatten: 450

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38830