Utgångspris: 3.695.000 kr

Beskrivning av Villa Rådjursstigen 22

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 156 m²
  • Byggår: 2018

En plats för livet & drömmar att förverkliga!

I populärt och attraktivt område finner vi denna vackra 1 1/2 plansvilla ifrån Smålandsvillan. Elegant & Stilmedveten. Ett tryggt och trivsamt hem med en mycket genomtänkt planlösning. Stämningen av ett härligt och rymligt familjehem vilar här. Här finns stora och tilltalande bostadsytor samtidigt som bostaden inbjuder till privata sfärer för avskildhet. Öppet, intimt och flera vackra fönster med ständiga tillflöden av ljus. Ett hem är kanske inte ett hem utan rejäla sällskapsytor. Matsalen, vardagsrummet och köket talar sitt tydliga språk. Ett stort och rymligt kök med gott om bra arbetsytor. Detta är ett hem för dig som trivs i goda vänners lag, och som inte ställer sig tveksam till att ordna till en fest emellanåt. Sovrum, duschrum och tvättstuga/pannrum med utgång till trädgård. Ovanvåning med allrum, fyra sovrum samt duschrum.

Trädgården – En lättskött och delvis insynsskyddad trädgårdstomt. Flera uteplatser att välja mellan. Här kan du njuta av trädäcket på framsidan eller avnjuta kvällen på bostadens trädäck på baksidan med grillkväll och spabad. Trädgården är tämligen lättskött och här finns även plats för barnens lek och spel.

Välkommen till ett välkomnande hem där livets goda finns på nära håll. Fiber! Välkommen till Rådjursstigen 22 – En plats för livet och drömmar att förverkliga. Ett barnvänlig läge där man tryggt kan släppa de små.

Karta för Rådjursstigen 22

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vimmerby-vimmerby-kommun-radjursstigen-22-21291967

Avstånd till vatten: 1200

  • Vimmerby kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59831