Utgångspris: 3 645 000 kr

Beskrivning av Villa Puttgränd 1

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 94,9 m²
  • Byggår: 2023

Den charmiga familjevillan i Saxnäs är ett perfekt val för dig som söker ett välplanerat och rymligt hem i ett lugnt och naturskönt område. Här finner du allt du behöver på ett och samma plan, vilket gör det bekvämt och praktiskt för hela familjen. De tre sovrummen ger gott om utrymme och möjligheter för både barn och vänner att övernatta. Mellanrummet i huset utgör de sociala umgängesytor där familjen kan samlas och skapa minnen tillsammans. På taket finns det monterade solceller (3,7kw) som producerar egen el till bostaden och som hjälper till med att säkerställa låga drift- och boendekostnader i framtiden.

En av de mest välkomnande dragen är den avskärmade men öppna entrén, som ger huset en härlig förvaring i nischen och ett välkomnande intryck. Köket är modernt och rymligt, perfekt för festliga tillfällen. Det sociala flödet mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att umgås samtidigt som maten tillagas.

Det genomgående höga standarden och de stilfulla materialvalen i hela bostaden ger en enhetlig och harmonisk känsla. Ett helkaklat duschrum samt en gäst WC erbjuder praktiskt och komfort i vardagen. En klädkammare och en rejäl tvättstuga med groventré gör livet smidigt och organiserat.

Huset ligger i det expansiva och attraktiva bostadsområdet Saxnäs på vackra Öland. Här finns redan många året-runt boende familjer och det är en plats där gemenskap och välbefinnande står i fokus. Med närheten till Saxnäs Golfklubb och naturen runt hörnet finns det många möjligheter till aktiviteter för både stora och små. Dessutom gör Ölandsbron att pendling och resor till fastlandet blir enkelt och smidigt.

Missa inte chansen att bli den första att skapa ett hem i denna välplanerade och stilfulla familjevilla. Välkommen på visning och upplev allt detta och mer!

Karta för Puttgränd 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-saxnas-morbylanga-kommun-puttgrand-1-20863816

Avstånd till vatten: 550

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38695