Utgångspris: 1.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Proviantgatan 12B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 48 m²
  • Byggår: 1920

Välkommen till Proviantgatan 12B – en fantastisk bostad med enastående läge och otroligt många fördelar. Denna lägenhet är perfekt belägen bara en kort bit från badplatsen på Kattrumpan, vilket ger dig möjlighet att njuta av sommarens soliga dagar vid vattnet. Dessutom ligger den bara en kort promenad från vår stadskärna på Kvarnholmen!

När du kommer hem till Proviantgatan 12B kommer du att mötas av en härlig och rogivande gårdsmiljö – där föreningen har sitt egna uterum och grillplats. Den egna ingången ger dig möjlighet att koppla av utomhus och njuta av frisk luft, solen och grönska på innergården.

Inne är allt charmigt och känns helt rätt. Dessutom har bostaden gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och organisera dina tillhörigheter. Planlösningen är välplanerad och optimerad för att ge dig optimalt utnyttjande av ytan. Dessutom är lägenheten i underbart skick, vilket ger dig en känsla av lyx och bekvämlighet från första stund.

Sammanfattningsvis kan Proviantgatan 12B erbjuda dig en bostad i toppskick med en perfekt placering nära badplatsen på Kattrumpan och det spännande nöjesutbudet på Kvarnholmen. Med en härliga gårdsmiljö, egen ingång, gott om förvaring och välplanerade layout är denna bostad verkligen något alldeles extra. Missa inte chansen att få uppleva det bästa av boende och fritid på en och samma plats.

Karta för Proviantgatan 12B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-kattrumpan-kalmar-kommun-proviantgatan-12b-20661575

Avstånd till vatten: 150

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39231