Utgångspris: 5 750 000 kr

Beskrivning av Villa Prostens väg 12

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 230 m²
  • Byggår: 2023

Söker ni ett boende utöver det vanliga? Ett hus som verkligen sticker ut? Nu kommer chansen att bosätta er på 230 välplanerade kvm med förtrollande utsikt över Ölands vackra landskap och Kalmarsund i bakgrunden. Genom de stora glaspartierna, den rymliga altanen och takterrassen kan vi verkligen njuta av solnedgången – livskvalitet att komma hem till detta efter en lång arbetsdag! Om ni är sugna på ett bad så finns cykelväg från huset ner till havet och mysiga Prästviksbadet. Golfspelare har nära både till Ekerum och Saxnäs golfklubb. Huset stod precis klart och allt är fortfarande i nyskick, redo för sin nya ägare att ta över.

Direkt vi kommer in i huset möts vi av ett härligt ljus och rymd! Från hallen ser man in till allrummet och matplatsen där solens strålar flödar över det moderna betonggolvet. Till höger hittar vi två väldigt rymliga sovrum, separat entrédörr samt ett lyxigt duschrum. Köket är stilrent, bra planerat med fina arbetsytor och en social köksö. Från denna öppna yta nås den stora terrassen i soligt västerläge.

Via den specialbeställda trappan som är en inredningsdetalj i sig tar vi oss upp till det övre planet med ett rymligt allrum samt ett fantastiskt Master Bedroom. På denna våning har man lagt ett slitstarkt och exklusivt laminatgolv med utseendet som ett enstavsparkettgolv. Från sovrummet hittar vi ett ensuite duschrum och walk in closet. Från både allrum och sovrum finns skjutpartier ut till takterrassen med otrolig utsikt. Fiber finns indraget och huset värms upp med vattenburen golvvärme nere samt radiatorer uppe.

Karta för Prostens väg 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-glomminge-morbylanga-kommun-prostens-vag-12-21278371

Avstånd till vatten: 1600

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38695