Utgångspris: 2.295.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Poppelgränd 6

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 68 m²
  • Byggår: 1990

Poppelgränd 6!
Varmt välkomna till denna charmiga tvårumslägenheten i ett fint skick där man vackert balanserat nytt med gammalt. Stilrena färgval och bra planlösning med ett praktiskt och rymligt kök. Via köket ges möjligheten till utevistelse via balkongen för att avnjuta morgonkoppen i det härliga soliga söderläget!
Bostaden har ett helkaklat badrum med bekvämligheten att ha tvättmaskin samt torktumlare i lägenheten. Fina detaljer i sovrummet med en platsbyggd garderob som ramar in sängen på ett mycket fint vis. Vardagsrummet är stort och öppet med gott om plats för både soffgrupp och en större matplats för trevliga middagar.
Helt enkelt en bostad som ger dig möjligheten att ta hissen upp och bara börja njuta och bo!

Föreningen Brf Drömmen är en mycket stabil och välskött förening med god kunskap om nuvarande ekonomi samt framtida kostnader och renoveringar för att även i framtiden hålla föreningen stabil. Utöver sin välskötta fastighet finns det många bekvämligheter så som sophus, förråd, parkering med laddplats m.m.
I detta boende kan du bara slappna av och känna dig trygg, föreningen har idag inhyrt vaktmästare och städning av trapphus.

Läget talar för sig självt! Med en promenad eller kortare cykeltur når ni Jönköpings city där allt finns att erbjuda. Goda kommunikationer där buss går regelbundet. Högskolan nås på några minuter. Runt husknuten har ni välsorterade matbutiker, konditori Rosetten och en rad härliga restauranger! Munksjörundan har blivit en vana för många, där ni både får motion och trevliga vyer utöver det har man lyxen att även kunna välja Vättern och dess vackra promenadstråk eller en soldag på Vätterstranden, alternativt Rocksjön och dess frisbeegolf!

Kika gärna in föreningens egna hemsida väl uppdaterad med information! https://www.brfdrommen.se/

Karta för Poppelgränd 6

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-gamla-kalgarden-jonkopings-kommun-poppelgrand-6-21283789

Avstånd till vatten: 300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55323