Utgångspris: 4 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet PO Amnérs väg 13

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 100,6 m²
  • Byggår: 2024

Välkommen in till denna fantastiska 4:a på andra våningen i huset. Den rymliga entrén bjuder på gott om förvaring och leder oss fram till de två första sovrummen. Från hallen nås även det väl tilltagna badrummet, här finns bostadens tvättmaskin och torktumlare. Vidare kommer vi till till det öppna köket/vardagsrummet. Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna och här finns utgång till den väl tilltagna balkongen som sträcker sig runt hörnet på huset och fångar två väderstreck. De öppna sällskapsytorna ger gott om plats för hela familjens umgänge. Här finns även en gästtoalett. Föräldrasovrummet är något utöver det vanliga. Stora fönsterpartier ger ett härligt naturligt ljus, det finns gott om förvaring i form av garderober och även en walk-in-closet. Även härifrån finns utgång till den fantastiska balkongen. Här bor man rymligt och bra! Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser.

Observera att det för denna bostad finns gjorda tillval och att kostnaden för dessa tillval tillkommer utöver insatsen. För mer information om tillvalen och kostnaden se nedan under ’Beskrivning av bostaden’ eller kontakta fastighetsmäklaren.

Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp?

Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

Karta för PO Amnérs väg 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-oland-mellersta-borgholms-kommun-po-amners-vag-13-21359464

Avstånd till vatten: 250

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38735