Utgångspris: 3 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet PO Amnérs väg 13

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 85,5 m²
  • Byggår: 2024

En ljus 3:a på första våningen i huset som erbjuder öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum där det är lätt att umgås med familjen både i vardagen och vid fest. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna uteplatsen och de väl tilltagna fönsterpartierna låter det naturliga ljuset flöda in i lägenheten. Det finns gott om förvaring i både hall och i de båda sovrummen. Dessutom är bostaden utrustad med ett förrådsutrymme som också kan användas som klädkammare. Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser.

Observera att det för denna bostad finns gjorda tillval och att kostnaden för dessa tillval tillkommer utöver insatsen. För mer information om tillvalen och kostnaden se nedan under ’Beskrivning av bostaden’ eller kontakta fastighetsmäklaren.

Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp?

Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

Karta för PO Amnérs väg 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-oland-mellersta-borgholms-kommun-po-amners-vag-13-21363738

Avstånd till vatten: 250

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38735