Utgångspris: 3 695 000 kr

Beskrivning av Radhus Pionjärvägen 82

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 127 m²
  • Byggår: 1980

Välkommen till detta fantastiska radhus på populära Hagaberg. Ett riktigt trevligt läge på gaveln med baksida mot grönska, fri från insyn. Här bor man bekymmersfritt, tryggt och barnvänligt i naturnära miljö.

Stig in i detta välplanerade hem som sträcker sig över två plan, med sociala ytor på entréplan och en ombonad sovrumsavdelning en trappa upp. Här finns gott om plats för familjeliv och umgänge, samtidigt som det finns möjlighet till avskildhet och egentid. Köket renoverades år 2006 tidlöst och klassisk och i samband med detta så öppnade man upp planlösningen för få den mer social. För den som önskar ytterligare sovrum kan detta enkelt ordnas. Annars må vi säga att entréplanet är mycket trevligt där alla rum smälter ihop på ett fint sätt och bäddar för trevliga stunder ihop med familj och vänner. Från de invändiga sociala ytorna finns vidare utgång till husets baksida som bjuder på en altan som delvis är under tak. Väldigt fint läge utan någon granne framför. Här sitter man för sig själv och njuter av grönska och vackra planteringar medan barnen leker fritt i trädgården, på någon av områdets alla lekplatser eller fotbollsplanen som ligger precis ovan. Solen är på besök här stora delar av dagen och gör det hela ännu bättre.

Ett extra plus är att varje våningsplan är utrustat med ett bekvämt badrum, vilket gör morgonstressen till ett minne blott. Dessutom erbjuds moderna bekvämligheter som fjärrvärme och fiberanslutning för en smidig och effektiv vardag. Området består av en samfällighet där det bl.a. ingår garage, p-plats, renhållning och gemensamma ytor såsom lekplatser och fotbollsplan.

Barnvänligt och naturskönt område strax söder om Jönköping. Området gränsar till populär golfbana (Kättilstorps golfbana) som har en trevlig lunchrestaurang och AW på sommaren. På vintern när golfbanan stänger så är det poppis att åka pulka här eller ta en promenad och njuta av all vacker natur. I närområdet finns även skolor och förskolor för er som har barn. Lokal och välsorterad Coopbutik bara ett par hundra meter bort. Ett mycket bekvämt läge med närhet till Jönköping City och E4:an som du når på bara ett par minuter bilvägen. 15 minuter med buss och tio minuter med bil in till Jönköpings citykärna och cykelvägen passar dig som föredrar att kombinera motion och transport.

Karta för Pionjärvägen 82

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-hagaberg-jonkopings-kommun-pionjarvagen-82-21345694

Avstånd till vatten: 2400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55627