Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Villa Petrus Kåres väg 9

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 132 m²
  • Byggår: 1985

Välkommen till Petrus Kåres väg 9 i charmiga Algutsrum – där harmoni och bekvämlighet förenas i denna praktiska enplansvilla.

Denna pärla är belägen på en lugn återvändsgata och erbjuder inte mindre än sex rum, varav fyra generösa sovrum som garanterar gott om utrymme för hela familjen eller för att välkomna övernattande gäster. Dessutom finns en gäststuga på tomten som ytterligare bidrar till boendets flexibilitet. Perfekt för tonåringen, som ett separat utrymme för uthyrning eller för att ge dina gäster en privat och bekväm vistelse.

Den öppna planlösningen skapar generösa sociala ytor där en inbjudande cronspis sprider värme och skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar. Det rymliga och ljusa matsalsrummet leder ut till en stor altan där du kan njuta av soliga dagar och härliga grillkvällar med nära och kära. Köket är välplanerat med gott om plats för ett större matbord framför stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus.

På tomten finns även ett praktiskt garage där en del har omvandlats till en bekväm gäststuga. Här finner du allt som behövs för en bekväm vistelse, inklusive gäst-wc, pentry och gott om plats för en säng. Perfekt för att hyra ut och skapa extra inkomst eller för kvällsgäster som önskar en avskild plats att bo på.

Algutsrum är känt för sitt familjära och fridfulla läge, med närhet till förskolor, skolor och vackra promenadstråk. Med Glömminge och Färjestaden inom bekvämt räckhåll finns alla nödvändiga bekvämligheter och service nära till hands. Dessutom tar det endast några minuter att nå Färjestadens centrum och dess vackra hamn, och det tar bara 15 minuter att köra till Kalmar, vilket ger ännu fler möjligheter till shopping, restauranger och underhållning.

Varmt välkommen till visning för att uppleva allt detta och mer därtill.

Karta för Petrus Kåres väg 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-morbylanga-morbylanga-kommun-petrus-kares-vag-9-21298426

Avstånd till vatten: 1700

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38690