Utgångspris: 2.575.000 kr

Beskrivning av Villa Pepparplan 6

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 114 m²
  • Byggår: 1972

På Pepparplan 6, en lugn återvändsgata, bjuds du på en härlig och uppvuxen trädgårdstomt med en mycket mysig baksida. Trevlig planlösning med generösa sällskapsytor och många sovrum. Det nyrenoverade köket med påkostad maskinell utrustning i form av en bred induktionshäll, fläkt, dubbla ugnar där en har micro-funktion, kyl, frys och diskmaskin, här tillbringar man gärna tid i för matlagning och bakning. I källaren finns bl.a. stor gillestuga, hobbyrum och goda förvaringsutrymmen. En vacker Cronspis pryder vardagsrummet som både sprider värme och hjälper till att hålla nere driftskostnaderna. Luftvärmepump (luft/luft) på entréplan är installerad och ny 2022. Fastigheten är ansluten till fiber.

På baksidans insynsskyddade uteplats, vilken ligger i sydvästligt läge sitter man gärna och njuter i eftermiddags- och kvällssolen och likaså dricker man gärna morgonkaffet vid entrén som ligger i österläge. Bilen parkerar du i garaget, vilket också ger plats för förvaring. I trädgården finns ytor för odling, i både mark och i odlingslådor. Det finns olika bärbuskar, såsom vinbär, hallon och blåbär som ägarna planterat.

Här kommer du bo med närhet till det mesta. Skola, förskola, Lindsdals centrum med dess service och naturen ligger med kort promenadavstånd.

Karta för Pepparplan 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-lindsdal-kalmar-kommun-pepparplan-6-20642121

Avstånd till vatten: 2800

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39365