Utgångspris: 2 800 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Påsgatan 8

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 71 m²
  • Byggår: 2019

Välkommen till en magnifik trerummare belägen en trappa upp, vilket minimerar insyn.
Här bor man med en uteplats som vetter ut mot den mysiga innergården. Denna bostad präglas av en mycket behaglig planlösning, eleganta materialval och praktiska lösningar. Den höga standarden genomsyrar hela hemmet, från det stilfulla köket från HTH till det rymliga badrummet med egen tvättsektion och två avskilda sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter.

Här upplever man fortfarande känslan av nyproduktionens fräschhet. Kvarter 10 utgör ett unikt projekt för Jönköping, präglat av genomtänkta detaljer och ett hem som inte bara håller stilen idag utan även för många år framöver.
Ta hissen upp till takterrassen och upplev gemensamma utrymmen av högsta klass! Takterrassen bjuder på fantastiska vyer, sociala ytor, gym, bastu och orangeri samt en övernattningslägenhet med optimalt läge. Munksjöstaden erbjuder en bekväm tillvaro med närhet till mataffär, apotek, vårdcentral, bageri och restaurang.

Via en trevlig promenad når du stadskärnan och det breda utbudet i Jönköping. Dessutom har du naturen och Munksjön precis utanför dörren, vilket erbjuder fantastiska promenadstråk.

Denna bostad är det ultimata valet för köparen som söker något utöver det vanliga och vill bo i en ny och framväxande stadsdel. För mer information är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare!
Ansvarig mäklare: Eveline Ahx 073-501 13 12
Extra kontakt: Rebecka Emanuelsson 073-319 16 69

Karta för Påsgatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-munksjostaden-jonkopings-kommun-pasgatan-8-21269803

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55330