Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Påsgatan 8

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 57 m²
  • Byggår: 2019

Vi befinner oss i ett av stadens allra mest attraktiva kvarter. Ett projekt som med sin industriella känsla, de stora fönsterpartierna och sin stil knyter an till områdets historia. Kvarteret har sedan uppförandet varit uppskattat tack vare sin unika stil och sitt strategiska läge i staden.

Interiört välkomnas du till en bostad med välbevarat skick sedan produktionsåret, stora sociala ytor och härligt ljus miljö. Med stora öppningsbara fönsterpartier från golv till tak, generös takhöjd om 2,7 meter och ljusa material blir känslan riktigt bra. Lägenheten har genomgående ljusa ekparkett-golv med golvvärme, ett högkvalitativt kök från HTH och effektiv planering. Lägenhetens balkong vetter mot föreningens lugna innergård och finns i trevligt västerläge. En modern och välplanerad tvåa med plats för många!

Unikt för kvarteret är att du som boende har access till stort taklandskap med terrass, bastu, gästlägenhet och eget gym. Vardagslyx och mervärden som för de boende i kvarteret varit uppskattade. Via hissen når du både takterrassen och landskapets övriga utrymmen, men även kvarterets eget garage.

Att bo och leva på Munksjöstaden är effektivt och väldigt bekvämt! På kort gångavstånd finns det allra mesta – Ett riktigt bra konditori, välsorterad matbutik, apotek, träningsanläggningar och flera restauranger. Här kombineras stadsliv med härliga naturmiljöer. Populära Munksjöpromenaden startar från din egen port och på nära håll finns några av stadens större parker. På promenadavstånd finns dessutom Jönköpings högskola.

Välkommen till Kvarter 10 och Munksjöstaden!

Karta för Påsgatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-munksjostaden-jonkopings-kommun-pasgatan-8-20825535

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55330