Utgångspris: 3 895 000 kr

Beskrivning av Villa Parkgatan 15

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 198 m²
  • Byggår: 1953

Välkommen till denna rymliga bostad med gott om plats för hela familjen! Här finns inte mindre än 6st sovrum, perfekt för den stora familjen eller de som älskar att ha gäster på besök. Med en bo/biyta på generösa 198/80 kvadratmeter finns det gott om utrymme för alla att leva och trivas på.

Fastigheten är belägen centralt i charmiga Habo, omgiven av vacker natur och nära till både stadsliv och lugnet på landet. Närområdet erbjuder skolor, affärer och allt du behöver för en bekväm vardag.
Huset byggdes redan 1953 och bjuder på en genuin atmosfär med omsorgsfullt bevarade detaljer. En stor tomt på 960 kvadratmeter ger möjlighet till lek och umgänge utomhus under soliga dagar. Här växer bland annat äppelträd, päronträd, plommonträd, körsbärsträd samt vinbärsbuskar, hallon, rabarber och krusbär. En trädgårdsälskares dröm helt enkelt! Ett stort dubbelgarage om cirka 50 kvadratmeter med cirka 3,5m i takhöjd får du plats med det mesta. Dessutom finns här både laddboxar för elbilar samt solpaneler installerade, klimatsmart och praktiskt!

Med hela 8 rum finns det utrymme för att skapa olika platser för alla i familjen att njuta av.
Drömmer du om ett eget hemmakontor, eller kanske ett lekrum till barnen? Här finns möjligheterna!
Gott om förvaringsutrymmen för den stora samlaren, enkelt och smidigt!

Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad. Ta kontakt idag med ansvarig mäklare eller boka in dig på kommande visning för att upptäcka det bästa av vad Habo har att erbjuda.
Välkommen hem!

Karta för Parkgatan 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-habo-habo-kommun-parkgatan-15-21306297

Avstånd till vatten: 1500

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56632