Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Villa Parkgatan 12

  • Antal rum: 9
  • Storlek: 295 m²
  • Byggår: 1904

Alldeles intill den lilla parken vid Prästkullen, på själva höjden står den och hälsar välkommen, den stora ljusa villan som ramas in av grönska och fågelsång.
Många rum på de två planen plus hel källare gör det här till en plats som passar den stora familjen med önskan om att bo i en pampig 30-talsvilla till ett rimligt pris. Eller varför inte dig som behöver plats och rum till företaget?
När du kommer på visning, så ta med din fantasi och dina planer – här kan många drömmar förverkligas!

Byggnaden har genom åren huserat ett antal prästfamiljer och det går nästan att höra ekot från svunna tiders middagar och pianospel när man samlade släkt, vänner och församlingsmedlemmar för trevlig samvaro på entréplan. Det ges såklart utrymmer för avkoppling på balkongen där fågelsången finns som ett ackompanjemang från träden alldeles intill.
2017 köptes fastigheten av Mönsterås kommun för att driva delar av sin verksamhet i vad som då måste setts som en av de trevligaste arbetsplatserna man kan ha.
Gästerna och prästerna lär ha anlänt till huset genom ekallén som börjar precis där Älgerumsvägen möter Parkgatan. Varför inte komma till visningen samma väg, även om det inte är häst och vagn som är det troligaste transportmedlet?

Varudeklarerat är den mest omfattande lösningen för besiktning och försäkring och erbjuder dig som köpare ett skydd i tio år – trygghet på riktigt och helt unikt! Läs mer i besiktningsprotokollet under ”Dokument”.

Boka in dig på visning redan idag!

Karta för Parkgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-centrala-monsteras-monsteras-kommun-parkgatan-12-21370648

Avstånd till vatten: 400

  • Mönsterås kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38331