Utgångspris: 2.900.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Parkettgatan 10

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår:

Nu finns möjlighet att förvärva en härlig gaveltrea på 81 kvm som ligger på våning 4 med dubbla balkonger varav en öppen i söder och en inglasad med härligt västerläge. Planlösningen är öppen och social och matplatsen stor. .
Kom in i en luftig hall med plats för avhängning. Här hittar du en gäst-wc som underlättar vardagarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. Ett par steg in i hemmet når du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Köket och vardagsrummet är har en social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Här kan du möblera med en större matplats, soffa och fåtöljer och ta del av vyn året som. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar och måltider utomhus på hemmets söderbalkong.
På kvällen kurar man gärna ihop sig och njuter av kvällssolen.

Hemmets mindre sovrum nås via passagen och här finns en garderob. Det större sovrum ligger intill och är rymligt och här finns praktisk skjutdörrsgarderob.

SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet i ditt nya hem.

Ett hem i toppklass som det bara är att flytta in och njuta av!

För mer info kontakta ansvarig mäklare Josephine Stern 076-600 30 07!

Karta för Parkettgatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-jonkopings-kommun-parkettgatan-10-21269493

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55302