Utgångspris: 1 050 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Oxhagsvägen 4B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63,5 m²
  • Byggår: 1963

I lugnt och trivsamt område välkomnas du av denna välplanerade tvårummare med fönster i två väderstreck och balkong i ljuvligt solläge. Här bjuds du in till en rogivande atmosfär med en tilltalande interiör, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och trivsam planlösning med gott om plats för trevliga stunder med nära och kära.

Hallen knyter samman bostadens samtliga rum, vilket skapar en alltigenom luftig atmosfär. Direkt till vänster är köket beläget med plats för matgrupp och bredvid är det rofyllda sovrummet beläget. Vardagsrummet bjuder på en härlig social yta som ger plats för större möblemang. Härifrån nås dessutom den mysiga balkongen, där du kan njuta av solen och föreningens grönskande innergård. Lägg därtill ett fräscht badrum med dusch och egna tvättmöjligheter. Ett extra stort plus är de utmärkta förvaringsmöjligheterna i flertalet garderober.

Här bor du otroligt bra med en fin grönskande gårdsmiljö, lummig omgivning och endast några minuters cykeltur in till centrum. På bekvämt avstånd finns dessutom Kvarteret Giraffen med sitt breda utbud av bra shopping och trevliga restauranger, gym och annan service som kan tänkas behövas. Kommunikationerna är goda med bra bussförbindelser och smidig access till motorvägen. Varmt välkommen hem!

Karta för Oxhagsvägen 4B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-oxhagen-kalmar-kommun-oxhagsvagen-4b-21343204

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39238